my sprt lite blinks

Post any known problems with the 4th Generation Accord Wagon
marianosmix
Wagoneer
Posts: 1
Joined: March 1st, 2006 06:18 PM
Contact:

my sprt lite blinks

Postby marianosmix » March 1st, 2006 06:50 PM

on my 91 wagon...my sprt lite blinks and i can only use 2 gears 2nd and i have to change it to 4th gear manually, now when i turn on my head lights and press the brakes it loses electricity so my tranny will start on first and the blinkin light will turn off. but then it will go back to the ways it was..i ve reseted the computer changed it...changed the tranny then it worked fine for lke 6 mnths and the same problem came back.

Kabuki
Resident Motor Mouth
Posts: 2833
Joined: November 21st, 2002 04:56 PM
Location: Salem, Oregon
Contact:

Postby Kabuki » March 2nd, 2006 01:46 PM

Well, you probably got a bad transmission or control unit from the wrecking yard. What's the fluid look like, and what did you fill it with when you installed it?
Visit Us at http://www.valleyspecialists.com for all of your Honda and Acura Service needs!

Solsurf
Wagon Owner
Posts: 36
Joined: June 18th, 2005 12:17 AM

Postby Solsurf » March 21st, 2006 10:29 PM

I had the same problem. I had the trans computer replaced and everything is good. It cost me, I believe $150 used.

moneyjones
Wagon Owner
Posts: 32
Joined: July 1st, 2006 01:25 AM
Location: Tigard,Oregon

Main relay?

Postby moneyjones » July 18th, 2006 01:38 AM

Hows your main relay ? Might want to look over your solder on it.
With all the other stuff going on it might be time to look for some bad grounds or bad connection
I spent about a week slowly going over mine getting rid of faulty grounds and other little electrical demons

Mine had a bad /corroded connection on the factory clip right below the radiator hose, for the b-solinod (sp?). Flashing S-light crappy shifting and the like fixed it and now all is good.

erock72
Wagoneer
Posts: 6
Joined: November 20th, 2006 07:40 PM

sport light blink??

Postby erock72 » January 3rd, 2007 09:01 PM

hey / i just got my 91 wagon body and paint job 2 tone done/ evrething working fine until i stared the car today and i saw the sprt light blinking// about six months ago i put the speed sensor and the light went off but now i put it in reverse and go back fine but i put it in dr and move foward but real slow and steping on gas hard// now sometimes is like fall in place and start running fine //// any body got and idea before i take tranny out?????? thanks will post pic. later// p.s where do i get those a.w.c decals????

hondabtman
Wagoneer
Posts: 3
Joined: November 3rd, 2010 07:10 PM

Re: my sprt lite blinks

Postby hondabtman » November 4th, 2010 09:35 PM

My Guess is it is one of the transmission sensors. I had the same problem in a 92 accord sedan ex, only the D4 light blinked on me. I think its the same situation. As far as I know the sport light is blinking a certain code. If you check on the number of blinks from when you first turn the key on then it tells you what's wrong.

User avatar
SilverShadow
has the most posts !
Posts: 4677
Joined: March 13th, 2005 04:03 PM
Location: Reseda, California

Re: my sprt lite blinks

Postby SilverShadow » November 5th, 2010 02:32 AM

uh...the post you replied to is like 4 years old..I'm sure hoping the person solved the problem by now.
'92 LX Wagon-Steve - STOLEN (9/3/12)
'92 LX Wagon-Steve-New
2000 EX Coupe -Joe
ACCORDS ALL THE WAY!
Image